Tova Jublar
Max Nordlinder

Max Nordlinder

Tova Bengtssons superspik

Share on facebook
Dela
Share on twitter
Dela

Tova Bengtsson är inte bara en av Sveriges bästa monteryttaré.
Hon kan tippa också.
På V75 i Jägersro drog hon in 600 000 kronor i januari, näst mest i landet. Sedan dess har det blivit flera sjuor.
Nu levererar hon sina tips till V75 på Mantorp.


V4-1
Jag inleder en rolig omgång på Mantorp med 8 Thorn Bird. Det är en stark men humörsbetonad märr som inte räds tufft motstånd. Motståndet ser okej ut och skulle hon vakna upp på rätt sida så tror jag på en vettig chans.

V75-1
2 Barista Oak är favoritspelad ser jag som en mer stark än snabb häst och garderar därför upp. 3 Digital Class har gjort många fina lopp på slutet och med ett bra spår bakom bilen är den given. 7 Quick Vald har gjort det bra hela tiden och 12 Surf’n Turf som i skrivande stund enbart är på 4 procent, väldigt märkligt då denne vunnit på V75 förut. Med minsta körning i loppet har den en bra chans. Öppet och jämt.

V75-2
Jag tar med så många jag har råd med, det är min helgardering. Ingen sticker ut och flera har chans.

V75-3
Omgångens bästa spik har jag hittat. 8 G.R.J.’s Wolverine möter enklare motstånd nu. Hade kunnat ha tre raka V75 segrar men haft mycket oflyt och suttit fast. Spår 8 denna gång och han måste ha lite tur på vägen, men jag litar på turen. Löser det sig fint är 14 procent ett fynd.

V75-4
Här kan man nog lika gärna spika Conrad Lugauers stjärna 6 American Hill, lillasyster till Campo Bahia säger det mesta. Men med tre galopper i raden och ingen seger, då garderar jag. Hästar som är vana tufft motstånd och segrat på V75 är 9 Lyx Håleryd och 12 Opalis. Det var mycket snack på Opalis senast och den satt kvar med rubbet. 14 Die Kaiserin har varit riktigt bra i varje start som i Sverige.

V75-5
Det står mellan 4 Princess S.W. och stallkamraten 3 Ofelia O.E. Båda är riktigt fina ston så det blir ett lås, jag har bra känsla för att Halmstads hästarna löser det. 11 Vichy Grif är en är också en tänkbar kandidat, men eftersom hon såg lite oregerlig ut då hon bröt ner i spåren senast tror jag det blir för svårt för henne om det inte löser sig längs vägen.

V75-6
Jag hoppas att min spik 7 Religious får spets från 6 Taiga Woodland. Då är loppet över. Han såg inte helt tom ut senast på en topptid, motbud om Religios blir instängd eller får ett lopp i dödens, så är 3 Ronaldo Malibu med ett kanonlopp ett hett bud.

V75-7
2 Reverend Wine har lika fina förutsättningar som dagen innan julafton på Mantorp då han vann. Senast vann Linus Boy, men det är en topphäst och blir ursäktad. Har inte startat på ett tag och jag tvekar lite formen. Då ska självklart 7 Martin De Bos med, skyhög kapacitet. Stallformen hos Petri Puro kan dock ifrågasättas då stallet inte fått till det helt på slutet. 3 Roofie, 4 Perfect Dynamite, 5 Dizzy River, 9 Urgent Call och 12 Grainfield Aiden ärr tidigare V75 vinnare och har kapacitet för att kunna vinna.

Och du vet väl om du vill rygga Tovas två olika system?
Tovas Kanon och Värsting finns att hitta i länken nedan:
https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21496?andelsspel=97855
https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21496?andelsspel=97856

Tovas System 3360 x 0.5 = 1680 kronor
V75-1: 2,3,7,12
V75-2: Alla
V75-3: 8 G.R.J´s Wolverine.
V75-4: 6,9,12,14
V75-5: 3,4
V75-6: 7 Religious
V75-7: 2,3,4,5,7,9,12

V86: Spikar till sju procent

V86 på Bergsåker och Solvalla. Då finns en superspik till sju procent.Och ett bortglömt drag som var tvåa bakom Green Mamba senast. Superspiken: V86-7 Just

Läs Mer »