Max Nordlinder

Max Nordlinder

V75: Spiken given till 12 procent

Share on facebook
Dela
Share on twitter
Dela

Det är inte tomten som är på Halmstadstravet imorgon.
Det är Peter Untersteiner som är ute och kör.
Halmstadstravet står värd för V75 och starten på en intensiv travvecka har bara börjat
.
Du vet att vi kan följa oss på Twitter? Stallskriket_nu.

V75-1
Rycker plåstret direkt – och vi tror stenhårt på 7 Derby Simoni, spelad till elva procent. Att i lopparkivet gå tillbaka och se insatsen i Kalmar för knappt en månad sedan är underbart. Visst, det finns flera fina motbud 4 Nordmann ska räknas tidigt, 6 Roofparty likaså och självklart André Eklundh och 9 Hobby De L’ition som har åtta segrar på nitton starter.

V75-2
Det finns en intervju som ligger i vår näthinna. Marcus Lindgren tror att segern för 2 Claire Di Quattro kommer alldeles strax. Spelad till två procent och stallets bästa chans. Annars står det mellan 10 Aura S.L och 13 Mahma Lane. Vem som är bäst av dessa? Omöjligt att säga. Ett givet lås, men har man råd då ska 2 Claire Di Quattro verkligen, verkligen med. Kosta vad de kostar vill.

V75-3
Sympatiske Joakim Lövgren är tillbaka i fin form efter några tyngre veckor. I gulddivisionen är han storfavorit med 3 Jairo när motståndet är klent. Men är han inte lite väl hårt spelad? 6 Baron Gift kan gasa på från start och tillsammans bildar de ett tryggt lås.
Stoletheshow till tre procent är en rolig kantboll, gick bra under sensommaren men nu med skor? 7 Västerboonthenews skulle också kunna vara en rejäl rensare. Det är rätt positiva tankegångar från stallet.

V75-4
7 Vitro Diablo är en av omgångens stora favoriter, vi har svårt att förstå varför. Om ni under dagen följde V65 förstärkes känslan av att den här favoriten inte går att lita på. Peter Zabel från Untersteiners är nöjd om han tar plats. Vi väljer att helgardera ett öppet lopp. 8 Adamant och 13 Lee Sånna är två skrällbud vi tror hårt på.

V75-5
André Eklundh har superform och ger klartecken på 5 Walther På G. Kan vara ett roligt spikdrag till under 20 procent. 11 Global Venture har fått ett lopp i kroppen efter en tids vila, känns väldigt farlig trots bakspår.
6 Mint Sånna har gått bra de senaste månaderna, skaplig senast som fyra. Vi ger han en chans till. 1 Högstenastalldräng är vacker och kommer nog ta ledningen, men är lite tveksam till att den i skrivande stund är spelad till favorit.

V75-6
Hemmaplan och ingen Wild Love i samma startfält. 15 Stonewashd Diamant håller betydligt bättre klass än sina konkurrenter. Hinner hon runda alla? Det tror vi och spikar. Besvikelse senast men inte nu. 14 Maggie Cash är duktig och tuffast mot. Den som letar skrällar lyfter vi fram 9 Ambon Degato – en procent men betydligt bättre än resultatraden. Van att gå i tuffa lopp.

V75-7
Här finns ett drag i 3 Demolition Man F., galopp på upploppet när segern var klar. Låg i dödens i stort sett hela loppen och gör han om den prestationen blir det seger. Låg procent! Favoritdistans för 6 M.T Mighty Winner och en häst vi jagat länge och är alltid där fram, vår första häst. Henriette Larsens bästa chans på lördag är 9 Randemar R.D, kommer bli livsfarlig. 4 Zio Tom Jet var inte som bäst senast på Åby, men många kuskar talar gott om honom och det litar vi på. Sist in är självklart 11 BO C., uselt läge men har kapacitet att vinna.

Stora Lappen: 4050 x 0.5 = 2025 kronor
V75-1: 7 Derby Simoni
V75-2: 2,10,13
V75-3: 3,6,9
V75-4: Alla
V75-5: 1,4,5,6,11,12
V75-6: 15 Stonewashd Diamant
V75-7: 3,4,6,9,11

Lilla Lappen: 504 x 0.5 = 252 kronor
V75-1: 7 Derby Simoni
V75-2: 2,10,12
V75-3: 3,6
V75-4: 4,7,8,10,11,13,14
V75-5: 5,6,11
V75-6: 15 Stonewashd Diamant
V75-7: 3,4,6,9

V86: Spikar till sju procent

V86 på Bergsåker och Solvalla. Då finns en superspik till sju procent.Och ett bortglömt drag som var tvåa bakom Green Mamba senast. Superspiken: V86-7 Just

Läs Mer »