Max Nordlinder

Max Nordlinder

Finns det någon som heter All Horses?

Share on facebook
Dela
Share on twitter
Dela

En gangster kommer vinna på Åby.
Och varför inte Raheem Sterling i hästform?
V75 bjuder på en öppen och svårlöst omgång, med open stretch och barfota förbud.


V75-1
1 Martin De Bos har radat upp fina prestationer under en längre tid. I sin senaste start blev det seger på V75. Men nu är det barfota förbud, ett klart minus för De Bos som alltid kör barfota bak. Tränaren Petri Puro håller låg profil. Istället är vår första häst 6 Reverend Wine. Fin form, van med skor och bra form. Spiken ligger nära till hands! 3 Island Life och Robert Bergh har ett perfekt smygläge nu med open-stretch. Har hög kapacitet och är inte sämre än spelarnas favorit Martin De Bos. 10 Pacific Face har går väldigt fina tider. Ofta på pallen – ta med.

Kantbollen: 4 Digger Lord. Stenströmer hälsar att formen är perfekt på hästarna och han själv. Konstigt vore annars när man är i Thailand. Gick snabbt på upploppet senast.

v75-2
Kort distans och då satsar vi på hästarna längst fram. Sisun Mika Fors med 2 El Gumpert är van att vinna. 3 Beartime med Örjan Kihlström har suttit fast senaste tiden, får han luckan kan det vara tack och godnatt. Ett roligt drag är 4 No Limit Royalty, är snabb ut och gjorde det bra i Gävle även om krafterna tog slut. Fyra procent är ett fynd! J.H Respons ska alltid med på en seriös kupong i de här sammanhangen.

Kantbollen: 12 Hurricane River. Hopplöst läge, men är så fin och en häst man unnar V75-seger. Kan det bli lite körning?

V75-3
Ta en alvedon och singla slant. Varenda häst känns som en tänkbar vinnare. 3 Take The A.Train har två raka, 11 Västerbo Lexington trivs i bakspår, ja listan kan göras lång. Större plånböcker tar med alla. Vi väljer att ta ställning i lilla systemet. Spik Kim Eriksson med 1 Upstate Face. Eriksson är lurigt optimistiskt och vi gillade intrycket senast.

Kantbollen: Haha… Finns det någon som heter ”All horses”?

V75-4
11 Dragon Starfly blev ett stallskrik på V86. Vann också i imponerande stil. Tuffare emot nu men spännande att se vad Bergh kan hitta på. 3 Inspector blev förra veckans stora besvikelse som storfavorit. Revansch? 1 Pine Muscle är spelarnas favorit och det är lätt att förstå varför. Vi vill se honom testad lite nu.

Kantbollen: 8 Jesper Trot. Trivs på distansen och är spelad till noll procent. En skräll som skulle skilja agnarna från vetet.

V75-5
1 Miss Sober startade på dubbla tillägg i Gävle förra helgen. Hon blev tvåa, även om motståndet inte var det bästa är Miss Sober att räkna med! 12 Wild Love bortlottad eller? Behöver inte gå i ledning för att vinna. Bäst kapacitet i loppet. Storfavorit är 4 Stonewashd Diamant, lite väl hårt spelad men självklar.

Kantbollen: 8 Julia Af Solnäs. Galopp två gånger i rad, men vann senast hon gick rent.

V75-6
Tjuvar är ohederliga, men den här gangstern går att lita på. 5 Betting Gangster är med i gulddivisionen och har äntligen ett vettigt spår. Att köra med skor är ett klart minus för Gangstern, men det är inte en gulddivision som skrämmer märkvärdigt. Två motbud är 10 Mack Dragan och 8 Slide So Easy. Men vi väljer att spika.

Kantbollen: 7 Deep Sea Dream. Blir vädret dåligt passar det Danskarna som tror på tung träning. Om, vädret börjar stöka..

V75-7
Peter Untersteiner väljer att köra 3 M.T. Mighty Winner, ett tecken? Otrolig startsnabbhet och dessutom bra på upploppet, likheterna med Raheem Sterling är påtagliga. . Roligt chansspik. 5 Velasquez Gar, den eviga tvåan. Fyra gånger i rad tvåa på V75, säger en del om kapaciteten. Men blir han tvåa igen börjar man ju undra. 6 procent. 2 That’s Art med Untersteiner-junior har en otrolig statistik på Åby. Fyra starter – fyra segrar. Sånt går inte att förbise.

Kantbollen: 1 Randemar R.D, passande läge. Startsnabb och Henriette Larsen. Pass upp!

Stora systemet: 3600 x 0.5 = 1800 kronor
V75-1: 1,3,6,10
V75-2: 1,2,3,4,6
V75-3: Alla
V75-4: 3 Inspector
V75-5: 1,4,12
V75-6: 1,4,12
V75-6: 5 Betting Gangster
V75-7: 1,2,3,5,9

Lilla systemet: 900 x 0.5 = 450 kronor
V75-1: 1,3,6,10
V75-2: 1,2,3,4,6
V75-3 1 Upstate Face
V75-4 1,3,11
V75-5: 1,4,12
V75-6: 5 Betting Gangster
V75-7: 1,2,3,5,9
V86: Spikar till sju procent

V86 på Bergsåker och Solvalla. Då finns en superspik till sju procent.Och ett bortglömt drag som var tvåa bakom Green Mamba senast. Superspiken: V86-7 Just

Läs Mer »