Max Nordlinder

Max Nordlinder

Snabbskriket: Är sommardäcken på?

Share on facebook
Dela
Share on twitter
Dela

Vinter i Sverige och Gävle.
Och sista chansen att köra utan skor för i år.
Blir det sommardäcken på nu när det ska gasas på?


Förra helgen stod våra stallskrik för starka insatser. Seger för Chapuy och M.T. Mighty Winner var långt framme. Och på Twitter skrev vi att Imagine Boko var en given spik. Resultat? Seger.
Ny omgång, som är öppen på förhand. Här är Snabbskrikets guide till 7 rätt.

V75-1:
Det kommer bli hårdkörning när det finns flera starraketer i loppet. Känslan är att hästarna längst fram kan köra slut på varandra. 3 Hazard Boko har varenda spelare förlorat på senaste månaderna. 7 Ebony Boko är i fin form och givet bud. Ulf Stenströmer varnar för 4 Flash Håleryd som har superform och Örjan valde hästen i loppet… 5 Weekend Fun kommer med intressanta utrustningsförändringar. Och då har vi inte ens pratat om 9 Exclamation Mark.

V75-2
Ett svårlöst lopp – och spiken på 7 Kavata Käll låg väldigt nära till hands, spelad till under 10 procent. Är i fin form. 9 Dusktodawn Sisu är bästa häset i loppet och imponerade senast. 6 Livi Othella H.M. vinner inte så ofta, men har man Mr Springspår Erik Adielsson upp då kan man inte nonchalera. Men nu kommer superskrällen: 2 R.K. Queen. Kan få en trevlig resa genom loppet, precis som när du sitter på bistron på ett SJ-tåg och bara njuter av Sveriges natur. Varnas rejält.

V75-3
Det kanske är så enkelt att 5 Milligan’s School bara vinner. Trivs på längre distans och är en superhäst. Men det går inte att nonchalera 12 Elian Web, vars avslutning senast var fruktansvärd. Då krossade han topphästar som Nadal Broline, Milligan’s School och Milliondollarrhyme på upploppet och blev tvåa. 1 Mr Golden Quick är en stark avslutare och kan få smyga med i loppet. Och ni, det är ju vinter i Zlatanland Malmö till och med. Då glömmer vi inte snömannen 7 Zenit Brick.

V75-4
Favoriten 5 Voje Jerv? Nej, det blir ingen seger. 14 Tangen Brauten går alltid bra men vinner inte så ofta, men det verkar bli sommardäcken på, utan skor alltså. Intressant. Ett roligt lås tillsammans med 7 Hvalstad Odin med fin kapacitet och Ulf Ohlsson har fin kuskform.

V75-5:
Det dummaste man kan göra är att spika i de lägre klasserna. Här kommer ofta skrällarna haglande. Men, 1 Inspector har perfekt läge och möter inget supergäng denna gång. Tar ledningen, håller den och vinner?

V75-6:
8 Whipped Eggs är tillbaka med besked! Så bra han var senast. Kommer inte bli sämre i Gävle. 5 Magic Cash är fin men verkar bli vinterdäcken på? Trivs inte i snön och det blir ett stort minus om han kör med skor. 4 Hakon Von Haithabu är det verkligen pass upp för. Vid gardering väldigt tidig. För den som garderar på, 3 Västerbo Highscore har form, på en procent. Ta med för chans till highscore på utdelningen.

V75-7
Som ett TV-system kommer även spiken i sista. Hårt spelad och från ett uselt spår, men vad spelar det för roll? 11 Sesimic Wave är så pass mycket bättre än konkurrenterna. Örjan har straffspark, bara han inte väntar för länge på upploppet. Om du garderar på är superskrällen 9 Nyhet ett roligt bud. Betydligt bättre än raden visar.

Lilla systemet: 768 x 0.5 = 384 kronor
V75-1: 2,3,4,5,6,7,9,10
V75-2: 1,6,7,9
V75-3: 1,5,7,12
V75-4: 7,14
V75-5: 1 Inspector
V75-6: 4,5,8
V75-7: 11 Seismic Wave

Stora systemet: 2880 x 0.5 = 1440 kronor
V75-1: 2,3,4,5,6,7,9,10
V75-2: 1,2,6,7,9,15
V75-3: 1,5,7,12
V75-4: 4,5,7,13,14
V75-5: 1 Inspector
V75-6: 4,5,8
V75-7: 11 Seismic Wave
V86: Spikar till sju procent

V86 på Bergsåker och Solvalla. Då finns en superspik till sju procent.Och ett bortglömt drag som var tvåa bakom Green Mamba senast. Superspiken: V86-7 Just

Läs Mer »