Max Nordlinder

Max Nordlinder

Snabbskriket: Noll procentaren ska med

Share on facebook
Dela
Share on twitter
Dela

Storebror mot lillebror.
V75 på lördag i Norge och Bjerke.

Men vi tror på våra svenska hästar.
Här är snabbskrikets guide till sju rätt.


För spelarna är V75 på Norge en mardröm. Lopparkivet verkar vara något som norrmännen inte hört talas om. Hitta information om norska hästar är inte heller lika lätt. Tråkigt, hoppas att ATG och norska motsvarigheten kan hitta ett sätt att samarbeta kring detta.
Vi väljer därför att tro stenhårt på våra svenska hästar.

Du vet att du kan följa oss på Twitter och Facebook? Följ Stallskriket_nu

Spiken:
V75-3
Vi må vara sämre i längdskidor, men i trav då tar vi norrmännen!
7 Pastore Bob tävlar flitigt nu och formen är bra. Gjorde ett starkt lopp från ett hopplöst läge och blev fyra förra helgen. På upploppet fick Johan Untersteiner och sin häst upp farten rejält. Är van att möta betydligt tuffare hästar och har ett passande läge. Sverige – Norge 1-0.

Låset:
V75-7
Ett spikbud är 1 Red Bar. Egentligen räcker det att säga Carl Johan Jepson för att gå igång. Är snabb ut och kommer kunna hålla upp innerspåret, kommer bli en behaglig resa. Vi låser med 4 Lord Flax som har en högre nivå än resten av hästarna i loppet. Ett lås vi gillar starkt.
11 U.R Amazing är given vid större gardering, men vi tror inte att han hinner komma ikapp på kort distans från spår elva.

Helgarderingen:
V75-6
Här gäller det att ta ställning. 4 Zarenne Fas är suverän och är ämnad för stora segrar och Elitloppet(?). Hårt spelad med rätta, men när 6 Classichap är spelad till noll procent, då väljer vi att helgardera. Det finns flera fina hästar som faktiskt kan vinna. 8 Marcello Wibb har toppform och gjorde det bra på Breeders´Crown som fyra. 7 Noble Superb blev trea i norskt travderby, en häst vi verkligen gillar – smygresa?

Stallskriken:
V75-1
7 N.Y. Coeur De Soleil
Vi glömmer inte insatsen mitt i sommarvärmen i juli när N.Y Coeur De Soleil var suverän och vann på V75, totalt bortglömd var han då och det är han nu också. Ett givet streck. Vi behöver inte ens strecka på så hårt.
6 Dizzy River blandar och ger och är lite väl stor favorit. 12 Minnestads El Paso kan göra jobbet själv och runda alla. Glöm inte 5 Jula Downtown, saknar vinnarskallen? Men tävlar i tuffa lopp och Ulf Ohlsson upp gillar vi.

V75-5
12 Zizou
Det finns så mycket kapacitet i 12 Zizou, ändå är det något som saknas när han blir betrodd. Blir istället en outsider nu från bakspår, där har han vunnit tidigare ifrån. Våra två topphästar i loppet är 5 Marvellous Tooma och 1 Muscle Lane. Favorit av spelarna är 4 Shankly Lane, en vinnarmaskin men inget går igång på för att spika.

800 x 0,5 = 400 kronor
V75-1: 5,6,7,12
V75-2: 2,3
V75-3: 7 Pastore Bob
V75-4: 2 Maggie Cash
V75-5: 1,4,5,11,12
V75-6: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
V75-7: 1,4

V86: Spikar till sju procent

V86 på Bergsåker och Solvalla. Då finns en superspik till sju procent.Och ett bortglömt drag som var tvåa bakom Green Mamba senast. Superspiken: V86-7 Just

Läs Mer »