Gustav Bäcklund

Gustav Bäcklund

V86 9/10: Ingen hemlighet att vi älskar Secret Mission

Share on facebook
Dela
Share on twitter
Dela

V86-1
1 Whipped Eggs är tillbaka på banan igen – i sin senaste starts krossade han allt trots galopp. Skulle vara en given spik om inte Stall Bergh flaggat för att ge Whipped Eggs ett snällare jobb efter ett kortare upphåll. 6 Pastor Power är grundkapabel och härdad i tuffa gäng. Duktige Joakim Lövgrens 9 Zefiro Dei Cedri trivs på längre distanser – bör räcka långt med tre hästar.

V86-2
Storfavoriten 9 Manuzio Hanover missade öppet mål senast, saknar löphuvud? Luktar flopp lång väg och vi tackar och tar emot när våran spik i loppet, 4 Danilo Brick vinner. Varningens finger utfärdas för 1 Mas Capacity, segervan finnpajsare som kan överraska.

V86-3
Vidöppet utan någon riktig favorit. Vi tar med alla tolv hästar. Vi är spända på att se 1 Unarmed Face och 2 Bugatti Miles och hoppas att det blir en skräll.

V86-4
Tyska 10 Lady Nadine har vunnit tre av fem starter 2019. Timo Nurmos hästen är inte favorit vilket gör den till en bra spik. Lady Nadine hade problem med spår 10 senast då den hamnade i dödens. Med det loppet i kroppen är Lady Nadine redo för revansch.

V86-5
3 Global Wellness hade varit ett givet streck – men har varit skadad och inte startat sedan oktober 2018. Vi väljer att inte ta med och istället gör ett lås på 6 Vinci I.M och 13 Betting Queen. 6 Vinci I.M är snabb ut och kan sitta ledningen och vinna runt om. Ska någon utmana är 13 Betting Queen ett hett bud. För den som vill gardera gillar vi 11 Anna S.H och 14 True Devotion som har ett tufft utgångsläge.

V86-6
Treåringsloppen är svåra. Vi gillar 5 A Question Bi som lekande enkelt vann senast och är hästen att slå i loppet. 2 Global Approval imponerade senast i Årjäng. 3 Missy Goldfinger är snabbstartad och kommer ta ledningen, en spelvärd häst att ha med. Är det någon som ska lösa ett hopplöst utgångsläge så är det Björn Goop med 12 Robertinho. Gardera upp om du har råd!

V86-7
Kalla oss galna – men vi är begeistrade av 8 Secret Mission. Att hästen i skrivande stund är spelad till två procent är galet. Formkurvan är spikrakt uppåt och på favoritdistansen. Vi väljer att spika utan att blinka, när det är jackpott dags måste man våga.

V86-8
Sista loppet för kvällen är ett diamantstoetförsök och med det en hel del fina märrar. 1 Indiana Boko har mött tuffa hästar utan att göra bort sig och kusken Rikard N Skoglund tror på spets. Vi tar även med Nurmos andra häst i loppet, 11 Global Vintage som kan uträtta en hel del med rätt lopp. Fin i sin senaste start var 5 Selma Töll där hon gled ifrån motståndarna och vann rätt enkelt. 12 Flaming Ace Sisu har mött tufft motstånd senaste starterna men är fin och med rätt löpförlopp kan hon göra upp om det. 8 Hossiana Boko är kapabel och bättre än vad raden visar, presterar hon på topp kan det gå! En häst som går ner i klass är 14 Odessa Celeber som har kapaciteten att runda alla. Till sist garderar vi även upp med 10 Saga Doc som för tre starter sedan vann på mycket läckert sätt från samma spår, kolla upp det loppet i arkivet!
 

V86-1 1,6,9

V86-2 4 Danilo Brick

V86-3 Alla

V86-4 10 Lady Nadine

V86-5 6,13

V86-6 2,3,4,5,12

V86-7 8 Secret Mission

V86-8 1,5,8,10,11,12,14

2520 X 0,25= 630,00 KR

V86: Spikar till sju procent

V86 på Bergsåker och Solvalla. Då finns en superspik till sju procent.Och ett bortglömt drag som var tvåa bakom Green Mamba senast. Superspiken: V86-7 Just

Läs Mer »