Gustav Bäcklund

Gustav Bäcklund

V86 2/10: En ”Klose affair”

Share on facebook
Dela
Share on twitter
Dela

V86-1

Jag vet inte riktigt hur man ska ranka dessa hästar om man ska vara helt ärlig. Känns jämnt på förhand. Jag höjer dock ett varningens finger för häst 1 Frida Taxam som gjort bra ifrån sig efter galopp senast. Vinner hon blir jag väldigt tacksam. Men ta med så många hästar som plånboken tillåter i detta lopp!

V86-2

Kriteriets tröstpris. Vem blir den bästa förloraren? På min kupong kommer båda Goops hästar att få vara med. Från stallhåll menar de på att hästarna är likvärdiga. Att då 4 Choco Lane är spelad till över 50% verkar konstigt. 9 Juncio Boko ser ut att få ett fint smygläge och sitter han hyggligt till vid upploppet kan han spurta bra. 2 The Bald Eagle är snabb ut och kan nog ta hand om spets. Stallet menar på att banan var för dålig senast, upp till bevis nu för örnen. Till sist tar jag med 6 Gardner Shaw som har toppform!

V86-3

Jag har med de två förhandsfavoriterna i det här loppet. 11 Ontrack He’s Black är inte en så dum häst. Han gillar lång distans och även fast det var ett tag sedan senaste starten är stallet uppåt på chanserna. 8 Empire Garbo har ett jobbigt spår men gör nästan aldrig ett dåligt lopp. Med en av Sveriges mest rutinerade kuskar upp tror jag ändå att segerchanserna är goda. Jag kommer också att gardera upp med en rolig skräll. 4 Major Vici är en riktig strulpelle men när han håller sig i trav är han riktigt snabb. Hoppas att majoren kan leva upp till sitt namn och segra ikväll.

V86-4

Omgångens mest spelvärda spik? Erik Adielsson + springspår = sant. Ja han har gjort det många gånger förr och den här gången kör han en kapabel häst i 10 Poem In Motion. Förvånar inte om han spetsar från tillägg och leder runt om. Sen Blev han struken… Så då får det istället bli spik på huvudutmanaren 11 Muscle Lane

V86-5

Omgångens lås. 1 Fighter Mearas och 2 Zodiac Kronos sticker ut i det här gänget. Jag räknar med att dessa gör upp om ledningen initialt och den som får den kommer även ha bäst chans på seger.

V86-6

Omgångens andra spik hittar jag i Oaks tröstpris. 5 Alexi Quick är riktigt kapabel och utan galopp i senaste starten skulle hon nog vunnit loppet. Björn Goops hästar ser ut att hålla bra form och den här hästen håller de högt.

V86-7

Sista spiken på min kupong kommer här. 7 Klose tycker jag har varit riktigt bra i senaste starterna på V75. Idag går han ner i klass rätt rejält och med duktiga Mats E Djuse i sulkyn tror jag på toppchans.

V86-8

V86 avslutas med ett rätt öppet lopp med många duktiga hästar. En häst som jag håller högt är 1 Adiagio Trot. Kan spetsa från innerspår och kan då förhoppningsvis leka bort en del av loppet. Till 5% ska han med på seriös kupong. Men som sagt, många duktiga hästar så försök ta med så många som möjligt.

V86-1  1,2,3,4,6,7,8,10,11

V86-2  2,3,4,6,9

V86-3  4,8,11

V86-4  11 Muscle Lane

V86-5  1,2

V86-6  5 Alexi Quick

V86-7  7 Klose

V86-8  1,2,3,4,5,6,8,9,12

2430 X 0,25 = 607,50 Kr

V86: Spikar till sju procent

V86 på Bergsåker och Solvalla. Då finns en superspik till sju procent.Och ett bortglömt drag som var tvåa bakom Green Mamba senast. Superspiken: V86-7 Just

Läs Mer »