Gustav Bäcklund

Gustav Bäcklund

V86 11/9 Solvalla/Jägersro

Share on facebook
Dela
Share on twitter
Dela

V86-1

Det kortaste loppet inleder kvällens tävlingar och det känns som att favoriten i loppet 5 M.T.Insider är det välförtjänt. Det är något av hingstens specialitet och senaste gången han förlorade på en sådan här kort distans var 2014. Jag väljer ändå att gardera upp med två hästar. 3 Mr Lindy som aldrig testat distansen tidigare men är en riktig sprinter, tränaren låter också uppåt! Sedan tar jag också med 8 Target Kronos som kan vara ett riktigt idiotdrag men är ändå den häst som jag tror är mest grundkapabel och nu nerstreckad ett spår.

V86-2

I det här loppet kommer min osäkraste spik i omgången. Det är 5 Danilo Brick. Jag spikade honom senast han var med i V75 och fick käka upp det den gången då han galopperade för fjärde starten i rad. Så varför spikar jag bråkstaken igen? Ja det är en bra fråga, man borde kanske lärt sig men samtidigt så kan han ju inte galoppera 5 gånger i rad och är han felfri käkar han motståndet till frukost.

V86-3

Två hästar höjer sig över de andra i det här loppet och det håller spelarna med mig om, 2 Get Ready On Tour och 6 Taiga Woodland är båda segervana herrar med bra resultat ifrån V75. Jag garderar dock upp med några roliga kantbollar. 2 Victoria Lane och 4 Virgin Maiden är två snabba ston som gillar distansen och superintressant med barfota runt om på sistnämnda. 7 Cassiopeia är en intressant dansk gäst som vann på överlägset sätt hemma i Danmark senast. Slutligen 10 Hurricane River som har lite problem med travet och står rätt dåligt till men som med rätt resa och felfri kan bli farlig över upploppet.

V86-4

Ett amatörlopp, vilket betyder att mycket kan hända. Spetsstriden står nog mellan 4 Victory Topline och 6 Chapuy som båda blivit nedstreckade några hack, båda givna på kupongen. Nedstreckningarna har även gynnat 9 Bechamel som kommer få spår 6 och kan därifrån hitta en bra rygg och spurta ner många till slut. Får 11 Rajah Silvio rätt lopp har även han en vass spurt, kolla bara senaste segern på Solvalla.

V86-5

Här hittar vi omgångens bästa spik! 4 Procolate är kioskvältaren alla sover på. Med Lufti i jullen blir det nog spets ifrån spår fyra och ifrån den positionen säljer han sig dyrt. Jag vet att hästen redan har torskat mot 5 Ilydia Boko men det var bara med ett huvud efter att hästen fick gå en tuff spetsstrid inledningsvis. Det blir annorlunda den här gången och jag skrattar hela vägen till banken när man får henne till 7% i skrivande stund.

V86-6

Känns öppet, vill inte chansa, tar med alla… Förutom 4 Pastell Tilly som är sämre än de andra och tog sin senaste seger 2017.

V86-7

Omgångens kassaskåp finner vi i detta lopp. 2 Marcello Wibb gjorde ändå bra ifrån sig i förra starten då han var nära på att kvala in till derbyfinalen. Ifrån det här fina läget är det ett självklart singelstreck. Spets och slut?

V86-8

Jämnt lopp där många hästar har chans att vinna. Favoriten 10 Deede Star är riktigt bra och man ska alltid ta Nurmos hästar seriöst på hemmaplan, tufft spår dock och måste ha lite flyt. 1 Cesar F.C. har kapacitet att hålla upp ledningen och har 3 av 5 segrar därifrån. En annan spetskandidat är 3 Religious som gästar från Finland, utrustad med jänkarvagn och rycktussar för första gången. 7 Manuzio Hanover är en grundkapabel häst som spurtade bra i skymundan senast och får Goop upp i sulkyn för första gången. 8 My Tambourine Man hade en fin treåringssäsong men har krånglat i år, kastrerades därav inför senaste starten och bör gå framåt med det loppet i kroppen. 9 Running Like Hell är en häst jag gillar. Senaste starten kom han tvåa bakom The Real Face i ett V75 lopp och klaffar det för honom är han med långt framme.

Vårt Spel:

V86-1: 3, 5, 8

V86-2: 5 Danilo Brick

V86-3: 1, 2, 4, 6, 7, 10

V86-4: 4, 6, 9, 11

V86-5: 4 Procolate

V86-6: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8

V86-7: 2 Marcello Wibb

V86-8: 1, 3, 7, 8, 9, 10

3024 X 0,25= 756,00 KR

V86: Spikar till sju procent

V86 på Bergsåker och Solvalla. Då finns en superspik till sju procent.Och ett bortglömt drag som var tvåa bakom Green Mamba senast. Superspiken: V86-7 Just

Läs Mer »